Andra Andriuc - câștigătoare a etapei locale European Young Chef Award 2018

Sunt studentă la  ,,Facultatea de Științe Socio-Umane” din Sibiu. În paralel cu studiile facultății, am început transformarea pasiunii mele pentru gătit în cea mai frumoasă profesie –  aceea de a oferi oamenilor mâncare bună și experiențe culinare speciale. 
Șansa de a face parte din prima ediție a ,,Școlii de Bucătari Adi Hădean” a fost pentru mine  momentul în care am înțeles că ceea ce priveam până atunci în joacă, ca pe o pasiune trecătoare, este de fapt primul pas formalizat în acest domeniu. De 2 ani lucrez la restaurantul ,,Jules” din Sibiu, alături de o echipă tânără și ambițioasă, unde ne bazăm pe ingredientele locale oferite de fermele din jurul orașului, aducând în farfuriile clienților sezonalitatea și inovația.

Preparat câştigător la concursul European Young Chef Award 2018 Saramură de păstrăv

Foto credit: Focus Sibiu

Share This